image image image image image
Študija - Nacionalno enotno okno v pomorskem prometu
V letu 2013 smo izdelali krovno študijo za opredelitev izvedbe vzpostavitvenega okna za pomorski promet v RS. Naročnik projekta je Ministrstvo za infrastrukturo, Uprava RS za pomorstvo.
Projektno vodenje in izvajanje aktivnosti komuniciranja ter promocije za projekt SEETechnology V okviru programa za transnacionalno sodelovanje za Jugovzhodno Evropo je bil na 4. razpisu izbran projekt »SEETechnology – Co-operation of SEE science parks for the promotion of transnational market uptake of R&D results and technologies by SME's«. Naročnik projekta je Univerza v Mariboru.
Raziskava o ekonomičnosti sistema ECS-PPT v primerjavi s podobnimi sistemi v področju OECD V letu 2014 smo izdelali raziskavo o ekonomičnosti sistema ECS-PPT v primerjavi s podobnimi sistemi v področju OECD. Naročnik projekta je DARS d.d.
Izvajanje nalog CEDR TGR TPM sekretariata CEDR je združenje vseh evropskih direkcij za ceste (trenutno 28 članov), ki spodbuja transnacionalne raziskave na področju cest. Ena od tehničnih skupin združenja je skupina za raziskave (TGR - Technical Group Research), ki za podporo svojim aktivnostim uporablja sekretariat.
Metoda vodenja projektov PRINCE2 Potrebujete poglobljen vpogled v metodo vodenja projektov PRINCE2? Pri tem vam lahko pomaga naš strokovnjak s certifikatom “PRINCE2 Practitioner Certificate”, ki vas bo seznanil z razširjenimi načeli vodenja projektov.

Storitve IPMIT

Delujemo na področjih informatike in managementa. Od leta 1998 do danes smo uspešno zaključili več kot 250 projektov v različnih panogah. Odlikuje nas strokovnost, odzivnost, osredotočenost na rezultate in zanesljivost pri izvedbi nalog.

Več ...

Nepovratna sredstva EU

Hitre spremembe, močna konkurenca in vedno večje zahteve na trgu vodijo organizacije k iskanju dodatnih finančnih virov. Odgovor na to so NEPOVRATNA SREDSTVA EU, ki so namenjena spodbujanju posameznih gospodarskih aktivnosti organizacije, izvedbi inovativnih projektov, usposabljanjem zaposlenih in številnim drugim področjem. Pridobljena sredstva vplivajo na nadaljnji razvoj organizacije, kar je bistvenega pomena za obstoj na trgu.

Odgovor na izziv, kako pristopiti k pridobivanju in izvajanju projektov, sofinanciranih z nepovratnimi sredstvi EU, je v strateškem pristopu. V IPMIT smo v ta namen na podlagi praktičnih izkušenj s področij prijavljanja in vodenja projektov razvili lastno metodo.

Pri pridobivanju evropskih nepovratnih sredstev vam pomagamo z naslednjimi storitvami:

Prijava na obvestila o nepovratnih sredstvih.

Za ponudbo ali dodatne informacije nam pišite na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript. ali nas pokličite na 01/3009 807.

Reference s področja nepovratnih sredstev EU:

 

Obvestilo o piškotkih

Na naši strani uporabljamo samo nujno potrebne piškotke, ki obiskovalcu omogočajo nemoteno uporabo spletnega mesta (piškotek se ustvari, ko uporabnik odpre spletno stran in nam omogoča, da si zapomnimo uporabnikova dejanja tekom seje, ko pa uporabnik zapre brskalnik, se piškotek izbriše).